MBPJ Majlis Bandaraya Petaling Jaya Lesen Papan Iklan Permit Lesen Tanda Lesen Perniagaan Kelulusan Pengubahsuaian Pelan Bangunan

https://www.sitepage.pw/malaysia-business-license-application-service.html

Lesen Papan Iklan

Jikalau anda ingin memasang papan tanda di hadapan premis anda, lesen papan tanda adalah wajib untuk mendapatkan sebelum memasang papan tanda.

Perkara yang sama apabila mendapatkan lesen papan tanda. Hal ini adalah untuk mendapatkannya

kebenaran daripada pihak berkuasa supaya anda boleh memasang papan tanda atau papan tanda di syarikat anda dengan cara yang sah.

Bagi mereka yang memasang papan tanda atau papan tanda tanpa kebenaran undang-undang akan ditangkap oleh sebab melanggarkan undang-undang dan

mungkin akan diberikan tagihan Oleh itu, lebih baik anda mendapatkan lesen papan tanda atau papan tanda untuk mengelakkan gangguan ini.

Lesen Perniagaan

Lesen premis perniagaan adalah perkara yang sangat penting dan anda perlu mendapatkan sebelum mendaftarkan lesen papan tanda.

Hal ini kerana ia boleh menjadi sebagai bukti bahawa perniagaan anda ada mengikut undang-undang dan peraturan tertentu.

Permintaan lesen premis perniagaan boleh mengawalkan keselamatan, struktur dan kemunculan komuniti perniagaan.

Jika anda bercadang untuk memulakan perniagaan, anda memerlukan pendaftaran nama rekaan, lesen perniagaan khusus, dan pendaftaran cukai jualan.

Permohonan Lesen Pengubahsuaian

Lukisan pelan pameran adalah elemen asas dari ilustrasi dan proses reka bentuk dalaman. Selain itu, maksud renovasi ialah membantu anda memperbaiki struktur rumah yang rosak, pecah, atau ketinggalan zaman. Dasarnya, ia menerangkan tentang perubahan kepada rumah yang sedia ada dan mengembalikan keadaan pembaikan yang baik. Anda perlu mengingat bahawa anda perlu mendapatkan kelulusan pelan ini sebelum anda boleh bermula membina partisan atau pengubahsuaian anda.

Related image
https://www.sitepage.pw/malaysia-business-license-application-service.html